Jag har baby brain gott folk!

Kort och gott, det enda som flyger runt i mitt huvud konstant, vaken som sovandes är det lilla miraklet som sparkar och bufflar omkring i min mage.
Allt jag gör är för hennes skull, äter lite extra grönt, ser till att jag får i mig nog med protein, dricker mjölk på morgonen fast jag egentligen inte gillar det så mycket bara för att..
Guess what, lillan där inne behöver mycket kalcium så att hennes skelett kan bli starkt!
Jag ser min mage som en liten trygg plats där hon kan ligga och mysa tills det är dags att se världens ljus.
Myser är just det jag själv går runt och gör om dagarna. Sånt där gravid mys när jag ligger i sängen eller på soffan med handen på magen och känner hur hon dansar omkring eller gör akrobatiska svängningar.

Så nu har det här blivit en riktig gravid mamma blogg, då jag titt som tätt skriver om det just för att det är mitt nya liv nu. Jag ska bli mamma.
Är inte längre ute och gör stan osäker i mina 10 cm klackar, flyger och flänger inte över hela världen eller bor i mitt älskade lyxiga Mellan Östern.
Men vet ni vad det är mer än okej. Jag har en underbar pojkvän som jag älskar mer än något annat på denna jord och vår lilla kommande prinsessa som bakas as we speak in my oven.

20130814-002510.jpg


2 reaktion på “Jag har baby brain gott folk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge