Winner winner salad dinner

Fick fyra timmars sömn inatt, jag som trodde att det skulle bli svårt att sova när bebisen kom men under de senaste sju månaderna har jag sovit värre än när jag flög Mellan östern-USA tre gånger i månaden. Går och lägger mig helt slut och vaknar ännu tröttare. Det är svårt att hitta en bekväm ställning, lillan sparkar och dansar disco hela nätterna plus de mest konstiga drömmarna…
Så idag blir det en snabb middag, jag ville ha grillad kyckling men det var helt utplockat i affären så jag nöjer mig med en sallad, grillad halloumi, balsamic vinegar och nybakad fullkorns baguette.

20130814-202604.jpg

20130814-202611.jpg
Got about four hours last night. I thought it was supposed to be hard to sleep once the baby arrived but the last few seven months sleep has been worse then it used to be when I was flying from the Middle East to the US three times a month. Go to bed completely exhausted and wake up even more tired. It’s hard to find a comfy position, lill baby is dancing disco all nights long plus the weird vivid dreams. So today I am just fixing up a quick salad with grilled halloumi and freshly baked baguette. I wanted grilled chicken but it was finished in the supermarket.


2 reaktion på “Winner winner salad dinner

  1. Tack för din kommentar! Det är inte lätt att hitta en bekväm sovposition i slutet av graviditeten. Jag brukar behöva gå lite eller röra på mig så att kroppen blir lite trött. Sedan sova på sidan med en kudde mellan låren! Härlig blogg du har!

    • Hej Sandra!
      Men det är läskigt att man kan vara så trött att det känns som att man flyter iväg, sen dunsar det till i magen och vips är man vaken igen.
      Sover också på sidan med typ tre kuddar mellan benen för har sån tråkig foglossning. Men men nu ska vi se om det blir ngn quality sleep! Nighty nighty :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge