Profylax kurs bokad!

Min förlossning närmar sig med stormsteg, vissa stunder är jag livrädd/nervös för att skifta till helt lugn och glad för vårt lilla mirakel som ska få komma till världen. Kanske hormonerna, vem vet.

Men istället för att läsa alla skräck historier om vad som kan gå fel och hur ont det gör, bestämde jag mig för att hitta det fina i hur en förlossning faktiskt kan gå till. Surfade runt och fastnade för begreppet profylax. Så intressant och coolt hur man kan mentalt träna upp sig med andningen och diverse tekniker.
Vill verkligen att min förlossning ska bli lugn och fin, jag vill känna mig trygg helt enkelt, släppa taget och lita på min kropp.
Bokade in mig direkt på en kurs nu nästa vecka med Babyz, de samarbetar med Danderyds sjukhus, (där jag hoppas att få föda om jag hinner dit så klart.)

Ska gå på förlossningskursen ”Trygg att föda” där jag kommer att få lära mig de rätta verktygen för förlossningen med andningen, meditation och avslappning.
Crea diem” - att få själv skapa stunden, att med hjälp av min partner kunna kontrollera förlossningen. Ska bli så coolt och spännande!

Nu har Babyz of Sweden ett helt fantastiskt par erbjudande för ”trygg att föda” kursen den 19,20 Augusti 17.00-20.00Hotell Mörby, Danderyds sjukhus.
Hela 50% fantastisk rabatt, alltså super priset 995 kronor!

Så gör som jag, Carolina Gynning, Sara Sommerfeld, Pernilla Andersson Dregen och många andra kända och okända FÖD TRYGG efter profylax med Babyz Of Swedens barnmorskor.

Maila info@babyz.se eller ring 0704-44 56 04 och hälsa från mig SunnySandy! :D
Först till kvarn!

Babyz

För mer information se http://www.babyz.se/ eller klicka på bilden ovan.

 


10 reaktion på “Profylax kurs bokad!

 1. Pingback: Profylaxbloggen

 2. Va härligt.
  Jag har gått kursen å den är super bra. Jag fick den bästa förlossningen av tre. Å jag kände mig mycket trygg å säker.
  Lycka till

  • Hej Madde!
   Jag tror verkligen att profylax kursen är ett verktyg man kommer att ha nytta av extremt mycket! Vad kul att du hade en fin bra förlossning, ska bli spännande att gå på kursen!

 3. sv:Jamen jag såg dom, såååå söta !!! ;D

  Jag hade två heelt olika förlossningar, den första var hemsk och den andra raka motsatsen, det är sjukt hur det kan vara så gaaalet olika, tom när dom kommer från samma kropp !! :D

  All lycka till er ! :)

  • Hej Sofie! Ja man vet ju aldrig vad som kan hända! Är förbered på allt, att hon bara ska ploppa ut i taxin på väg till BB och som gammal flygvärdinna med kunskaper om att förlösa få göra det själv!!! Haha eller 40 timmar på BB… :)

Kommentera