Gravid utbrott

PMS gånger miljonen? Vad är det som händer i min kropp…
Kan jag ha gått och blivit galen av alla dessa hormoner som flänger runt?

Nu har jag haft turen och aldrig riktigt haft någon PMS överhuvudtaget. Jag är lugn som en filbunke hela månaden ut. Men så fort det blev ett plus på stickan, brakade helvetet lös. (Stackars er i min omgivning, speciellt min underbara kille.)

Kuddar har kastats på killen, miljoner tårar har fällts, mat vägran värre än en 5 åring, morgon sur samt en enorm aptit för Magnum glassar.

Jag gråter för allt numera. Något som får igång Niagra fallet är: Råkar parkera snett, min Biotherm kräm tog slut, naturdokumentärer när djuren blir jagade av rovdjur, glada nyheter får mig att brista i gråt till allas förvånad.

Roligast är nästan när min kille hade lovat i x antal dagar att vi skulle äta fajitas, men så föreslog han att vi skulle gå till pizzerian istället, då brast det totalt för mig. Efter det är det allmänt känt att man inte får ändra menyn!

20130817-124747.jpg


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge