Gingerbread time?

Nu var det dags. På Ica igår hade de börjat med en liten special hylla med peppisar och julmust. Sen hittade jag den här spännande pepparkaks drickan!
Så snart är det dags att börja baka lussekatter! Älskar verkligen julen med alla dess tillbehör! Har spenderat så många ensamma julaftons på hotell runt om i världen, så längtar till vår första nya familje julafton.

20131017-114223.jpg
It’s time to invite Xmas into our lives! Found a special little section at the supermarket the other day with gingerbread cookies and a special Swedish Xmas drink called ”jul must”. Plus as I was about to exit the shop this little gingerbread cookie drink appeared to me. Yum! Soon it’s time to start baking all of the xmasy yummy Swedish stuff. Can’t wait! Really do love Xmas. Especially excited for this upcoming one as we got a new family member. No more lonely hotel Christmas nights around the world. Amen!


2 reaktion på “Gingerbread time?

  1. Kommer du att återgå till flygvärdinneyrket efter att du varit mammaledig eller kommer du satsa på något annat där du inte är borta så mkt?

    • Älskar att jobba som flygvärdinna, men det kommer inte att fungera att vara borta så mycket när hon är så liten. Så det blir mammaledigt ett tag sen får vi se vad som händer. Det blir Italien ett tag iallafall. :)

Kommentera