Ett måste för alla små bebisar

Allt gick jätte bra hos barnmorskan så nu är det vara att vänta tills lillan behagar att hoppa ut ur min känguru mage. Nästa kontroll är den 31sta oktober, samma dag som jag är beräknad, förhoppningsvis är jag på Danderyds sjukhus då… :)

Var nyss inne på posten och hämtade upp vårt babynest. Det är så fint med härlig mjuk botten och stadiga kanter. Älskar de små vita stjärnorna i det mörkblåa tyget. Kommer att passa in perfekt i vår vagn (som vi fortfarande väntar på att bli delivered) men framför allt i vår säng.
Hur mysigt kommer det inte att vara att ha henne i mellan oss, plus smidigt att slippa gå upp ifrån vår säng till hennes och bli väckt i onödan om hon vaknar till under natten.
Har haft henne i nio månader i lilla magen och känner att jag alltid vill ha henne så nära så möjligt!
Kolla in Emmies babynest, finns så mycket fina tyger att välja mellan för att få det så personligt så möjligt.

20131024-192518.jpg

20131024-192525.jpg

20131024-192530.jpg
Everything went super fine at the midwife so now all we can do is to sit back, relax and enjoy the quietness before lill baby arrives. The next appointment is next week on the 31st. (My due date.) Hoping to be in the hospital and not in the midwifes office…

We stopped by the post office on our way back home to pick up our new absolutely beautiful babynest. Love the softness and the super cool star pattern with the deep dark blue color. It will be a perfect match for our new stroller (which we are still waiting for to be delivered.) But what will be even more perfect is how well it will fit between us in our bed. Will be so cosy to have her next to us. I have had her for 9 long months in my little belly and I always want to have her within an arms reach! Check out Emmies babynest to see the different patterns and personalize your lill babynest. (She ships them worldwide.)


Kommentera