2 reaktion på “Sunnysandy is a ghost

 1. Hej… Grymm blogg Sandra. Måste erkänna att jag läst nästan allt haha. Är väldigt intresserad utav att eventuellt börja jobba som fligvärdinna. Kul att du berättar som det är och inte förfinar eller tar ner något. Och grattis förresten till den ”nya” familjen. Jag undrar en sak… Du nämnde att relationer praktiskt taget inte finns när man jobbar det jobbet, hur hittade du din love? Hur fick ni det att funka? Bestämde ni direkt att du är tvungen att sluta? Sorry ifall det är personliga frågor, är bara intresserad för säkerligen är det jättesvårt att ha en relation med någon när man har det jobbet. Kram Leyla

  • Hey Leyla!
   Tack för dina fina ord och vad kul att du hittat till bloggen!
   Tycker absolut att du ska testa flygvärdinne livet om det är ngt du är intresserad av. Om du inte gillar det så är det ju bara att säga: Tack och hej! ;)
   Det är inte det lättaste med relationer när man jobbar inom flyget, men absolut så går det! Man får ta vara påsen tid man har tillsammans och lättats är det om man väljer ngn i samma bransch så att säga. Ngn som förstår att man måste jobba kl 04:00 eller är på standby och inte direkt kan planera något.
   Min kille och jag var vänner innan romantiken startade, är vel den bästa vägen så att säga? Så det har funkat fint mellan oss. Att jag slutade flyga var för just tillökningen i den lilla familjen. Hade nog annars stannat kvar längre för älskar verkligen livet i Mellan Östern.
   Om du har några frågor om livet i mellan östern, flygandet så är det bara fire away! God jul och gott nytt år!

Kommentera