Vad har ni för er, alla mammor?

Hur många lattes kan man dricka per dag? ;)
Dagarna går ju i ett virrvarr av amning, blöjbyten och försök till konversation med den lille.
Men utöver det, vad gör ni?
(Långa promenixer med barnvagns maffian, föräldragruppen där man jämför vems bebis som gjort mest framsteg, undviker folks gliring om hur ens egna bebis ska uppfostras kan visserligen vara menat till att hjälpa, men jesus skaffa dig en egen bebis…) Eller hur ser er vardag ut?

20140107-200853.jpg


5 reaktion på “Vad har ni för er, alla mammor?

 1. Jag håller med dig. Gud vad man är med om att alla andra ska förklara hur man ska sköta sitt barn bara för de fick barn för så där 20-40 år sedan så behöver ju inte samma rön gälla nu. Jag dricker max 3 koppar kaffe om dagen. Eftersom jag tappade suget när jag var gravid så försöker jag att inte falla dit i ett beroende av kaffe igen. Dricker också bara små skrattretande mängder de gånger jag tar kaffe ;). Kramar

  • Riktigt irriterande med gliringar, försöker alltid hålla god min. En mamma känner sitt barn bäst är vad jag tror.
   En kvinna kom upp till mig häromdagen i ett köp centrum och sa ”men vilken söt liten bebis, är hon inte lite varm?” Och så ville hon känna på henne…. Jesus.
   Eller en annan som bara ”har du rapat henne” efter hon hade ätit. Mmmmm vackra tankar, vackra tankar. Man blir så irriterad!
   Kaffe är gott och en nödvändig hjälp nu för tiden så man får lite snabb energi! Kramar

 2. Hej! Måste bara säga att jag älskar din blogg.
  Har själv fått jobb som flygvärdinna för Norwegian och är så nervös då jag aldrig flygit förut.Är mest rädd för att inte klara kursen och måste åka hem då jag har hört att den ska vara så svår. Jag undrar om du kan ge mig några tips att ta med, och sen är jag ju så nyfiken på hur länge du flygit, och vilka bolag du jobbat för. Så som jag uppfattade de så har du fått barn och jobbar inte längre inom flyget. Tänker du på att kanske gå tillbaka. Massa frågor på en gång, men blev så nyfiken på ditt liv, då allt låter så spännande.
  KRAM

  • Hej Elvira!
   Stort grattis till nya jobbet! Vad spännande! :) Klart att du är nervös, det är man väl nästan alltid för allt nytt stort här i livet? Du kommer att klara dig galant, det handlar mycket om att memorize olika emergency drills, vart safety utrustningen finns på planet, första hjälpen samt service.
   Älskar själv safety parten av jobbet, tycker det är så intressant att faktiskt veta och lära sig olika saker som kan skilja mellan liv och död. (För vi är ju inte bara där för att servera kaffe… En brinnande motor och det är dig de kommer att lita på.)
   Norwegian kör väl sin kurs på svenska tro?

   Lycka till nu! Kramar

Kommentera